Route

A1 Zeegser Duinen-1 (11)
Locatie: 
Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Schipborgerweg 8
9483 TL Zeegse


Vanaf Assen: 
Neem op de a28 afslag 35 Vries, neem de 3e afslag op de rotonde, de volgende rotonde kunt u rechtdoor. Sla rechtsaf de stationsstraat in en vervolg je weg over de hunebedstraat. Houd rechts aan zodat je op de hoofdstraat komt en sla bij ribhouse zeegse linksaf. Een stukje verder komt u bij Fletcher hotel De Zeegser duinen. 

Vanaf Groningen:
Zorg dat u op de a28 rijdt richting Assen. Neem de afslag 35 Vries en ga bij de rotonde 3 kwart. De volgende 2 rotondes kunt u rechtdoor. Sla rechtsaf de stationsstraat in en vervolg je weg over de hunebedstraat. Houd rechts aan zodat je op de hoofdstraat komt en sla bij ribhouse zeegse linksaf. Een stukje verder komt u bij Fletcher hotel De Zeegser duinen. 

Vanaf Leeuwarden/Drachten:
Rijd op de a7 richting Groningen, deze gaat over in de n7. Neem de afslag naar de A28 en ga bij Vries (afslag 35) eraf in de richting van Vries/Tynaarlo/Roden/Zuidlaren. Op de rotonde driekwart. De volgende 2 rotondes kunt u rechtdoor. Sla rechtsaf de stationsstraat in en vervolg je weg over de hunebedstraat. Houd rechts aan zodat je op de hoofdstraat komt en sla bij ribhouse zeegse linksaf. Een stukje verder komt u bij Fletcher hotel De Zeegser duinen.